PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, EURO PRODCHIM SRL isi asuma sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientul le furnizeaza.

 Colectarea datelor cu caracter personal are ca scop exclusiv:

– actiuni ce tin de situatia contului, validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre client

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– monitorizarea vanzarilor si comportamentul clientului in anumite perioade

 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a EURO PRODCHIM SRL si isi da acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

EURO PRODCHIM SRL se obliga sa va pastreze confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii, cu exceptia datelor cu caracter personal. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  MRD LETAHER nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.