Despre noi

SC Europrodchim SRL a fost infintată in anul 2004 in Cluj, fiind specializată pe prepararea pigmentiilor pentru interior şi exterior.

Firma încă de la inceput a mizat pe ideea că trebuie să se adapteze la nevoile pieţei, făcând astfel eforturi considerabile pentru achizitionarea utilajelor necesare in procesul de producţie, ca produsele rezultate să aibă nu doar o calitate deosebită ci şi un design corespunzător care să fie pe plac clientilor.

Viziune

De la inceput am incercat să extindem distributia şi in afara judeţului Cluj, prin distribuitorii proprii pe care firma i-a angajat, reuşind astfel să acoperim cât mai mult din segmentul de piaţa in care ne desfasurăm activitatea.
Dorim să menţionăm că in zone precum Iaşi, Suceava, Botoşani, Buzău  etc. La finele anului 2011 portofoliul firmei Europrodchim avea un număr de peste 1000 clienti cu 12 maşini la distributie, având rezultate foarte bune. 
Fiind constienti ca in economia de piaţă, concurenţa este un lucru normal, considerăcalitatea produselor noastre un lucru important, serviciile pe care le oferim şi faptul că trebuie să ne respectăm concurenta dând dovada de loialitate.